Acties

20% korting op terraszonwering

  • De actieperiode loopt van 15 maart t/m 30 april 2017.
  • Uw aankoop dient uiterlijk 30 april via uw Luxaflex® dealer besteld te zijn.
  • U ontvangt 20% korting op Luxaflex® Outdoor Terraszonwering, te weten: Fiora Grande, Fiora Compact en Spectra™ Nova, incl. de daarbij gekozen opties zoals afwijkende RAL kleur, motor, etc.
  • Losse accessoires, zoals heater en Powerrail, zijn uitgesloten van deze actie.

 

Sunmaster terraszonwering
nu met gratis motor en afstandsbediening

Een terraszonwering van Ten Dam Zonwering met gratis motor? Dat kan!
Bij Ten Dam weet men als geen ander hoe heerlijk het kan zijn om vakantie te vieren op eigen terras. Buitenleven is al lang geen modegril meer, maar een manier van leven die steeds meer Nederlanders enorm aanspreekt.

Logisch ook, want wanneer de zon schijnt, willen we daar optimaal van profiteren. Meer dan ooit is het knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, in beeld bij de mooi-weer-aanbidders. De reden: met een knikarmscherm overkapt u, met een simpele druk op de knop, uw terras en creëert u in een oogwenk een oase vol schaduw.

Bij Ten Dam verkoopt men niet alleen deze weldadige schaduw, maar vindt men ook een stuk comfort erg belangrijk. Om het voor de consument extra aantrekkelijk te maken om juist nú te investeren in een overdekt terras, biedt men in de maanden april tot en met juni een Sunmaster terrasscherm aan met gratis Somfy RTS of IO motor. Deze motoren zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger en kunnen bediend worden met een draadloze hand- of wandzender. En deze zender? Die zit er natuurlijk ook gratis bij!

Schaduw is broodnodig wanneer de zon aan de hemel staat
Samen van een maaltijd genieten, een boek lezen, een glaasje wijn drinken of gewoon even uitrusten, in de zomer is dat heerlijk om buiten te doen. Maar: inmiddels weten we dat, hoe lekker het zonnetje ook is, we ons moeten beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. Schaduw is dus een voorwaarde om van het mooie weer te kunnen genieten. Met een Sunmaster terrasscherm van Ten Dam heeft u deze schaduw binnen handbereik. Geen eindeloos draaien aan een slingerstang, maar gewoon even de afstandsbediening pakken en op de knop drukken. Uw scherm heeft binnen een mum van tijd uw terras omgetoverd in een heerlijke buitenplaats.

Verlengstuk van uw woonkamer
Wat u eigenlijk doet met een knikarmscherm, is uw woonoppervlak vergroten. Helemaal als uw woonkamer voorzien is van een schuifpui of tuindeuren. De grens tussen binnen en buiten vervaagt als uw knikarmscherm het terras overkapt. Uw woongenot verdubbelt gewoon en niet alleen uw gezin, maar ook uw gasten zullen genieten van fijne, lange dagen onder een mooi doek.

Wist u dat u bij Ten Dam kunt kiezen uit honderden doekkleuren en doekdessins? Teveel om op te noemen, maar er is altijd een doek wat precies voldoet aan úw wensen.

Kom langs en pak uw kans bij Ten Dam Zonwering
Het uitzoeken van de doekkleur, het laten demonstreren van de afstandbediening, het hoort allemaal bij een stukje voorpret. Laat u zich adviseren door de medewerkers van Ten Dam en profiteer van de gratis motor met afstandbediening. Op tijd bestellen betekent uiteraard op tijd in de schaduw zitten.