Stobag

Met STOBAG terrasschermen kunt u zowel in de zon of met regen buiten genieten. 

De terrasschermen van STOBAG bieden veel voordelen aan u als liefhebber van de buitenlucht. De systemen zijn zeer robuust en zijn voorzien van een waterbestendige doek. Daarom kunt u STOBAG terrasschermen niet alleen gebruiken als schaduwverdeler, maar heeft u ook de mogelijkheid om buiten te zitten als het regent. 

Terrasschermen geheel naar uw wensen
Met STOBAG heeft u keuze uit verschillende productoplossingen. Zo vindt u altijd terrasschermen die aansluiten op uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor terrasschermen die de horizontale en verticale zonwering gecombineerd in een systeem aanbieden. De STOBAG terrasschermen zijn individueel en op maat verkrijgbaar. De permanente kwaliteitscontroles en het gebruik van gekeurde merken stof – met een UV-bescherming tot 100% – garanderen u een de hoogste veiligheid en functionaliteit. 

Bediening
De STOBAG terrasschermen hebben standaard een geïntegreerde elektrische aandrijving. Deze zorgt voor een comfortabele bediening en kan door meerdere soorten stuursystemen geautomatiseerd worden. 

Erkend exclusief dealer van STOBAG
Ten Dam Zonwering is erkend exclusief dealer van STOBAG. In ons assortiment vindt u onder andere de Boxmobil OS7000. Dit doordachte zonweringssysteem – twee cassette schermen aan een solide constructie van stalen steunen – biedt meer dan 45 m2 schaduw. Uw open oppervlakte kan hierdoor heel gemakkelijk, ruim en comfortable van schaduw worden voorzien. 

Tevens vindt u in het assortiment de SIRO en SIRO-FLEX modellen. Dit zijn ideale rolluiken om het zicht te weren op terrassen of het balkon. Zo heeft u geen last van nieuwsgierige blikken van buren of onaangename windstoten, terwijl de rolluiken tegelijkertijd als zijdelingse zonwering dienen. 

Uiteraard is het assortiment van STOBAG nog veel groter! Laat u door ons inspireren en maak een keuze uit meer dan 400 doekontwerpen, duizenden kleurcombinaties en diverse systemen.

logo

Maak-direct-een-afpsraak
Vraag-offerte-aan

18257E03-58A3-439A-B908-8A35E639F44C9388f792dc